Activiteiten

Uw Marketeer als betrokken marketingadviseur
Uw Marketeer denkt mee over uw marketingvraagstukken en voorziet u van maatwerk advies. Ze inventariseert, analyseert en interpreteert signalen, feiten en (eerder gedane) studies. Deze vat zij in een heldere, concrete visie en vertaalt deze in een concreet (strategisch) plan en projectaanpak voor uw organisatie.

Uw Marketeer als sparringpartner
Uw Marketeer spart met u en uw medewerkers over uw marketingvraagstukken in de vorm van sparringsessies. In de rol van sparringpartner combineert zij de expertise in uw organisatie met haar visie op uw marketingvraagstuk. Juist omdat uw organisatie actief wordt betrokken, haalt zij het beste in uw medewerkers naar boven.

Uw Marketeer als spin in het web
In de rol van projectleider en spin in het web neemt Uw Marketeer u het dagelijkse management van uw marketingprojecten uit handen. Typische elementen daarvan zijn:

  • het uitzetten en consistent doorvoeren van de strategie als rode draad van het project
  • projectplanning en sturing, waaronder benoemen van beslismomenten, identificeren van het kritieke pad en bewaking van voortgang
  • budgetbewaking
  • afstemming met eventuele teamleden, u als opdrachtgever, andere interne stakeholders en externe relaties
  • regelmatige rapportage

Net zo makkelijk wisselt zij van rol. De mentaliteit van Uw Marketeer is er één van handen uit de mouwen en aan het werk.

Zij pakt graag uw projecten aan.