Portfolio

De portfolio van Uw Marketeer is divers en veelomvattend. De opdrachten variëren van langlopend projectmanagement tot korte adviezen voor de volgende bedrijven.

PLUS Retail B.V
In opdracht van PLUS Retail heeft Uw Marketeer de ontwikkeling van de website www.wijnenvanplus.nl als projectmanager gecoördineerd. Ook het vernieuwen van de digitale nieuwsbrief " Flessenpost" was onderdeel van dit project. Er werden verschillende partijen ingeschakeld om deze site te realiseren. Dit project werd in augustus 2009 opgeleverd.

Pally Biscuits B.V.
In 2008 heeft Uw Marketeer voor de introductie van het nieuwe merk DLB (Delicious Little Biscuits) het marketingplan opgesteld, de salespresentatie gemaakt en begeleiding van het verpakkingsontwerp gedaan.

Vervolgens heeft Uw Marketeer meegewerkt aan een nieuw concept in de lijn van DLB. Onder het subbrand BATAVIA werd in oktober 2009 een range van vier varianten biscuits met authentieke ingrediënten gelanceerd.

 

Uw Marketeer wordt nu nog op regelmatige basis ingezet om mee te denken over diverse marketingactiviteiten bij Pally Biscuits B.V.

Amalthea van Dijk, geitenzuivelboerderij
Uw Marketeer werd gevraagd mee te denken over de (her) introductie van het merk Amalthea voor geitenzuivelproducten. Daarnaast gaf zij inzicht in de retailmarkt en hoe deze te bewerken.

Giebels Meat Products
Uw Marketeer begeleidde de redesignontwikkeling van het merk Giebels. Ook werd een nieuwe verpakkingslijn opgezet. Op deze manier werd waarde toegevoegd aan een vrij generiek product.

Eerdere ervaring

C.I.V. Superunie (2001-2007)
Als product manager in dienst van Superunie ontwikkelde Uw Marketeer diverse nieuwe private label merken. Derlon, Daily Chef, VisMarine, BakkersWeelde, TopVit (www.topvit.nl), Bonbébé (www.bonbebe.nl) en Mellink zijn daar voorbeelden van. Ook voor het daarvoor benodigde marketingprogramma, tekende Uw Marketeer, bestaande uit onder meer promotionele activiteiten, pr, communicatie en advertising.

Zij heeft een rijke ervaring opgedaan in haar samenwerking met de leden van Superunie. Dit heeft haar gevormd tot een marketeer die op een enthousiaste manier plannen kan presenteren en verkopen en bruggen kan bouwen. Altijd goed gefundeerd op een grondige kennis van de motieven en drijfveren van de leden.

Masterfoods(1999-2001)
Als product supply coördinator begeleidde Uw Marketeer projectmatig introducties in diverse Europese markten, van productontwikkeling tot en met verpakkingsontwikkeling. Daarbij zag zij zich geconfronteerd met verschillende uiteenlopende belangen die zij succesvol stroomlijnde naar een gemeenschappelijk belang.