Referenties

Frans Fredrix, managing director Fredrix Support BV en voormalig directeur Superunie:

Ilse heeft zich in de jaren dat ik haar inmiddels ken, bewezen als een professionele en commerciële marketeer. Ze is sterk in het denken in concepten. Verwacht van haar geen ellenlange abstract-strategische verhandelingen. Met haar praktische instelling vertaalt zij de visie die zij laat ontstaan door naar de consument kijken. Zij is een professionele, drijvende kracht geweest in ontwikkeling van de beste de eigen-merkconcepten die er in mijn tijd bij Superunie zijn geïntroduceerd.
Ook in mijn huidige samenwerking met haar bewijst zij zich weer. Kortom, Ilse Bastmeijer, Uw Marketeer!
"

Anne-Marie Both, ondernemer en eigenaar Marketing à la Carte:

Ilse is een betrokken en gedreven marketeer. Iemand die het beste uit een team weet te halen. Bij wie een gedegen eigen visie nooit in de weg staat bij het opzoeken van de synergie en openstaat voor invalshoeken van haar teamleden. Maar die ook in haar eentje komt tot uitstekende resultaten en een relevante bijdrage aan de organisatie!

André van Velzen, buyer at C.I.V. Superunie B.A.:

I got to know Ilse as a relaible person and a warm personality. A perfect partner in doing business together.

Afgeronde opleidingen

Master of Brandmanagement
Een opleiding waarin het merk in strategisch perspectief wordt bezien. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de rol van het merk voor de klant en het tactisch merkbeleid.
Uw Marketeer rondde deze opleiding af in mei 2007 met een afstudeerscriptie in de vorm van een strategisch plan over de toekomst van het private label portfolio van Superunie.

Bachelor of Business Administration
Een Engelstalige opleiding, vergelijkbaar met HBO commerciële economie. Naast bedrijfseconomische vakken kwamen commerciële vakken aan bod, zoals strategisch marketing management, marketing research en pr & communicatie.