Wie is Uw Marketeer?

Ilse Bastmeijer is Uw Marketeer.

Uw Marketeer is sterk in het vertalen van de creatieve ideeën die in uw organisatie leven, naar rijke, commerciële concepten die rijp zijn voor implementatie. Concreet, gestructureerd, klaar voor om geïntroduceerd te worden.

Uw Marketeer is veelzijdig door haar jarenlange ervaring aan fabrikantzijde èn retailzijde. Zij is ook veelzijdig in de rollen die zij als betrokken marketingadviseur, sparringpartner èn spin in het web op zich kan nemen.

Uw Marketeer is gedreven in het maken van verschil. Verschil dat zich laat gelden in strategische kracht van uw organisatie, de scherpte van uw merkmanagement en de helderheid in uw communicatie.

Met een inzet alsof zij uw eigen marketingafdeling bemant. Met een duidelijke visie die tot stand komt omdat zij met een frisse blik uw marketingvraagstukken bekijkt.

Uw Marketeer is een persoonlijkheid met wie het prettig samenwerken is. Kenmerkend voor haar aanpak is dat deze u uitdaagt. Om samen te komen tot een succesvolle marketingaanpak.

Uw Marketeer is alles wat u van een marketeer mag verwachten. Haar talent, kennis en ervaring in retailing van fast moving consumer goods zet zij graag voor uw organisatie in.

Ilse Bastmeijer, Uw Marketeer. Aangenaam!