Strategy

Om uw marktpositie te verdedigen of te versterken heeft u een groeistrategie bepaald. Met de expertise in uw organisatie heeft u uw kansen ingeschat. U hebt een schat aan ideeën. Maar waar begint u om deze strategie te realiseren?

Bij vraagstukken als deze, die vragen om specifieke kennis en aanpak, staat Uw Marketeer voor u klaar. Ze denkt met u mee en daagt u uit.

Wat is ervoor nodig om deze strategie succesvol te lanceren? Kan uw merk(-portfolio) de uitdaging aan? Hoe nauw sluit uw merkpropositie aan bij de behoeftes van uw (beoogde) consumenten? En met welke concurrenten hebt of krijgt u te maken?

Met andere woorden, hoe vertaal ik mijn ideeën naar concrete concepten? Welke merkstrategie past bij uw ambities? En wat is er voor nodig om met uw merk de beoogde distributiekanalen op professionele manier benaderen?

Uw Marketeer ontwikkelt een heldere visie op uw organisatie, ambities en ideeën. Zij brengt met u de implicaties die de strategische keuzes hebben voor uw merk in kaart. Komt met inzichtelijke plannen die uw ideeën handen en voeten geven.

Vervolgens maakt zij inzichtelijk welke stappen genomen en keuzes gemaakt moeten worden om uw strategie en ideeën te vertalen naar succes.